Prim.Dr.Arben Kucani Peshqeshi, Kirurg i Përgjithshëm dhe Estetik, kryen vizita dhe ndërhyrje në klinikë në dt. 19 Qershor - 23 Qershor 2019. Ju lutem na kontaktoni për nje orar vizite në 04 2238651 ose 0682595514.

Prim.

 

<2020> Settembre
Lunedì
Martedì
Mercoledì
Giovedì
Venerdì
Sabato
Domenica
Ago 31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Ott 1
Ott 2
Ott 3
Ott 4
-E lire
-E rezervuar
-E padisponueshme

Cakto nje takim

Ju lutem zgjidhni ditet!
*

Post A Comment