Rreth Nesh

Stafi Mjekesor

Aktiviteti i klinikes

Në këtë klinike kryhen të gjitha ndërhyrjet e kirurgjisë së përgjithshme.

Si kirurgjia e hernieve, variceve, hemorrhoideve (me një metode të re pa plage të jashtme e pa dhimbje), kolecista me metoden laparoskopike, struma e gjëndrës tiroide, kirurgjia e kancerit të gjirit.

Kirurgjia plastike si: heqje dhjami me liposuktion, heqje e lëkurës së tepërt të barkut, zvogëlim ose zmadhim të gjoksit, lifting të fytyrës etj.

Ndërhyrje ortopedike si: artroskopi të gjurit dhe e shpatullës, gishta e shtrembër të këmbëve, ndërhyrje në dorë, proteza kokso femorale të gjurit dhe të shpatullës, riparimi i kërcit me nje metode moderne.

Gjithashtu kryhen dhe ndërhyrje Orl si korrigjimi i deviacionit dhe estetik të hundës, paracenteza, etj.

Na ndiqni në Youtube!

KONTAKT

Klinika Kirurgjikale Austriake:

Adresa: Rruga “Komuna e Parisit” Nr.3 Tirana, Albania
(Përballe ekspozitës ” Shqipëria sot”, në krah të pazarit të fshatareve)


 +355 42 238 651
 +355 68 25 95 514


KU NDODHEMI

Rreth Nesh

Në këtë klinike kryhen të gjitha ndërhyrjet e kirurgjisë së përgjithshme.

Shiko me shume

Ku ndodhemi

© 2018 Klinika Kirurgjike Austriake
Rruga “Komuna e Parisit” Nr.3 Tirana, Albania

Kontaktet

Tel: +355 42 238 651
Mobile: +355 68 25 95 514

Email: info@klinika-austriake.at

Na ndiqni

Politika e Privatësisë
Na ndiq ne Facebook!