Home

Kirurgji plastike dhe estetike

Ne kliniken tone kryhen operacione te shumllojshme plastike e estetike.

Ketu futen permiresime cikatrice te shemtuara, hernie te medha te barkut, heqje te lekures se teperme te barkut pas humbjeve te medha te peshes trupore, heqje e dhjamit te nenlekures me metoden e thithjes (liposuktion), zvogelim ose ngritje e gjoksit , zmadhim gjoksi, rregullim te vesheve, te kapakeve te syve, lifting e fytyres, etj.


Me poshte po ju paraqesim disa nga llojet e operacioneve me gjendjen para e pas operacionit.

Cikatrice
Zvogelim gjoksi
Liposuktion ( heqje e dhjamit)
Abdominoplastik( heqje e lekures se barkut)
Blefaroplastik (Kapakete syrit )
Ulcus cruris ( Defekte te lekures ne kembe)
Zmadhim gjoksi


Klinika Austriake, Tirane - Tel: +355 42 238 651 , Mobile: +355 68 25 95 514 , Email: info@klinika-austriake.at
Copyright 2011 - Designed by ENIAC.AL - Politika e Privatësisë